Jdi na obsah Jdi na menu
 

Aktuality

ALBA a příběhy písní

pl-js---titulka.jpg
To bylo to Kladno (live)

linhart-cd-digipack-dvojstrany-korek-page-001.jpg
Nezvěstní

cp.8-didipack-po-stranach-page-001.jpg
Milostné vzpomínky
na Čp.8
titulka2.jpg
Rozhledna
Výňatek z jízdního řádu Autobusu do Podbořan. Platí od 6.4.2010.
Autobus
do Podbořan
Stručný průvodce Sudétou
Sudéta
   

          Zde se můžete registrovat pro zasílání pozvánek na koncerty

 

Zde si můžete objednat CD

KONCERTY 
22.05. Praha, klub Kaštan Hmlisto, Linhart 20:00
24.05. Vernéřovice, Soulkostel  Hmlisto, Linhart 19:00
28.05. Beroun, Jiná káva  Linhart & Štěpánek  
01.06. Hájovna Polánka u Ratibořských Hor sólo  
07.06. Frýdlant v Čechách, kostel Krista Spasitele Hmlisto, Linhart 19:00
16.06. Slaný, kaple Zasnoubení Panny Marie sólo 14:00
27.07. Pulčín, Amfolkfest Hmlisto, Linhart  
28.07. Velká Javorina (SK), Holubyho chata Hmlisto, Linhart  
24.08. Hodonín, Kulturní léto Hmlisto, Linhart 19:00
14.09. Humpolec, Havlíčkovo náměstí sólo 19:30

Archiv aktualit hledejte zde.

 

Příspěvky

Měsíc je v poloze D

12. 2. 2011

Měsíc je v poloze D a tedy dorůstá, zatímco Annenruhe se stále drží na prvním místě proglasovské hitparády, a to i v 745. kole. Budiž Vám za to velký dík!

Dorůstající měsíc svědčí též kapele 29 Saiten, která se dnes v galerii vápenky Čertovy schody představila s novou rytmikou - na basovou kytaru hrál Jan Lstibůrek a na bicí nástroje David Landštof. Fotogalerie bude následovat nejpozději krátce po víkendu!

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Měsíc stoupá od novu k úplňku

4. 2. 2011

Měsíc stoupá od novu k úplňku a s ním vystoupala v 744. kole Annenruhe zpět na první příčku hitparády Proglasu. Měsíční noci jí totiž mimořádně svědčí a tak Vám posílá svoje stříbrohlasé DĚKUJI!

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek svého hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Annenruhe se stále drží!

29. 1. 2011

Po dvou prvních příčkách na hitparádě Proglasu je nyní v půlce pelotonu na místě pátém. Je to jasné - v Moravské Třebové nemají na práci jen hlasování a krom toho jsou tu také jiné písničky a jiná alba :-). Každopádně stálý dík za podporu! (Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek svého hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Recenze Autobusu do Podbořan od Milana Tesaře

24. 1. 2011

Recenzi alba Autobus do Podbořan, která čerstvě vyšla na hudebním webu Proglasu, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/petr-linhart-autobus-do-podboran.html.

 

Annenruhe podruhé v čele hitparády

21. 1. 2011

 

V 472. kole hitparády Radia Proglas je Annenruhe opět na  prvním místě, klíčí ve mě radostné tušení, že pro ní hlasovala celá Moravská Třebová, ne-li přímo celé Hřebečsko :-) ! Děkuji.
(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek svého hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz. Za případné další hlasy  předem vřelý dík.

 

Autobus do Podbořan na druhém místě ankety Album roku 2010 Rádia Proglas!

17. 1. 2011

V hitparádě Proglasu vystřídala Annenruhe Marii Löwy (a nezůstala pozadu)

14. 1. 2011

V 471. kole hitparády Radia Proglas nahradila podle pravidel Marii Löwy (byla dvakrát zlatá a jednou bronzová) nová píseň Annenruhe. Usadila se rovnou na prvním místě. Dovolte, abych Vám jménem obou dam velice poděkoval! (Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek svého hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz. Za případné další hlasy (jakož i za ty dříve odeslané) předem vřelý dík.

 

Jan Spálený natočil jedno ze svých nejlepších alb

14. 1. 2011

Anketa album roku na Radiu Proglas - nominace

12. 1. 2011

V anketě Album roku vybralo 90 hudebníků, publicistů, pořadatelů, vydavatelů a dalších osobností deset interpretů, jejichž alba se dostala do užšího výběru. Jsou to: Bezobratři, Pavel Bobek, DVA, Jana Kirschner, Petr Linhart, Longital, Vladimír Mišík, Jaroslav Olin Nejezchleba, Radůza a Traband.
Jak to všechno dopadne se dozvíte v sobotu 15. ledna v 19.15 na Radiu Proglas.

 

Spálený nahrál nadčasovou písničkářskou desku

12. 1. 2011

Recenzi alba Zpráva odeslána (Jan Spálený & ASPM), na kterém mám také jistý podíl, si můžete přečíst na iDNES. Autorem je Vladimír Vlasák.
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=007&r=kulturao&idc=1512165

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »