Jdi na obsah Jdi na menu
 

Objednejte si CD

Pokud se Vám nedaří sehnat moje nahrávky, případně nahrávky Majerovek v obchodech či na internetu, či chcete-li si jich objednat více a jsou od různých vydavatelů, můžete se obrátit také přímo na mne. 

Nabízím tyto možnosti (ale můžeme se domluvit i na jiných variantách):

1) Důvěra - napište mi prosím e-mail s objednávkou na linhart@centrum.cz a já Vám zašlu zprávu s číslem účtu a s celkovou částkou. Jakmile peníze dojdou, obratem odesílám. K ceně objednaných CD připočtu dopravné - Balíkovna 65 Kč, Česká pošta doporučená zásilka do ČR 87 Kč, Zásilkovna ČR 79 Kč, Zásilkovna Slovensko 89 Kč. Pokud si na důvěru objednáte 2 a více CD, dopravné neplatíte. 

2) Osobní setkání – jste-li z Prahy nebo do Prahy jedete, můžeme se krátce setkat v oblasti Břevnova. Napište mi na linhart@centrum.cz nebo volejte 776 359 319.

3) Koncert - na koncertě mívám k dispozici obvykle alba To bylo to Kladno, Nezvěstní, Rozhledna, Československá, Milostné vzpomínky na Čp.8, Autobus do Podbořan a Sudéta. Pokud mi dáte vědět včas předem (na mail linhart@centrum.cz nebo tel. 776 359 319), mohu donést i jiná CD.

Na Vaše přání může být CD podepsané nebo opatřené věnováním, nebude však už zabaleno v ochranné fólii.


V současné době mám od nakladatelů k dispozici tyto tituly:

pl-js---titulka.jpg

Petr Linhart & Josef Štěpánek - To bylo to Kladno (live)
CD - cena 320,- Kč
Záznam z koncertu v kladenském bytovém klubu Pod Třešní obsahuje "best of" výběr z předchozích řadových alb, ale také několik písní psaných původně pro jiné interprety nebo od jiných autorů. Nahráno v duu s excelentním kytaristou Josefem Štěpánkem.

CDnezvestni-titulka-vyrez.jpg

LPlp.jpeg

Petr Linhart - Nezvěstní
CD - cena 300,- Kč, LP - cena 500,-  Kč
Páté řadové album. Najdete zde jedenáct nových písní, tradičně inspirovaných krajinou a příběhy jejích obyvatel.
Provedu vás Kafkovou Siřemí, připomenu zapomenuté osudy těch, kteří v saském pohraničí těžili uran pro sovětskou jadernou bombu, vydáme se přes české Lourdy v Polici nad Metují kolem umírajícího špitálu na konci města. A podél křížků u silnic v místech, kde duše odešly z tohoto světa, dojdeme až k poslední stopě v bílé pláni a k otázce, která se vine celým albem: Kam odcházejí naši drazí nezvěstní? Album produkoval a kytary nahrál Josef Štěpánek, na klavír a klávesy hraje Jan Steinsdörfer, na baskytaru Jan Lstibůrek a na bicí nástroje Martin Novák. V několika písních zazní také hlas Marie Puttnerové. Vyšlo v nakladatelství Galén, 2020.

ceskoslovenska.jpeg

Hmlisto a Petr Linhart - Československá
CD, cena 300,- Kč.
Hmlisto, neobyčejné duo matky a syna z horské samoty pod Vtáčnikem, ve své tvorbě kombinuje současné písničkářství s vlivy autentického karpatského folkloru i rockové hudby. Ke spolupráci na nejnovějším albu Československá Hmlisto přizvalo českého folkrockového písničkáře Petra Linharta. Experimentální dvojjazyčné album tak nabízí netradiční fúzi dvou pohledů, dvě výpovědi společně obsažené ve většině písní, a právě spojení dvou pohledů je tím, co dělá tohle album jedinečným. Veronika i Petr psali každý svoji část, svůj pohled na téma příběhu. Vedli spolu rozhovor slovem i hudbou. Ján Kicko pak ty rozhovory umně aranžérsky propojil do jednoho celku. Konečná podoba alba vznikla v Praze v produkci Josefa Štěpánka ve studiu Soundevice se zvukařem Adamem Pakostou. Studiovou kapelu tvořili Ján Kicko (kytary), Jan Steinsdörfer (klávesy), Jan Lstibůrek (baskytara, kontrabas, moog) a Martin Novák (bicí, perkuse, zvonkohra).

cp.8---titul3.jpg

Petr Linhart - Milostné vzpomínky na Čp.8
CD, cena 250,- Kč.
Album je připomínkou slavné folkové skupiny první poloviny osmdesátých let a poctou jejímu zakladateli a leaderovi - Jaroslavu J. Ježkovi, písničkáři velkého hlasu i talentu, jemuž osud dopřál pobýt na tomto světě jen dvacet osm let. Bývalý člen Čp. 8 Petr Linhart přizval ke spolupráci kytaristu Josefa Štěpánka, klavíristu Jana Steinsdörfera a kontrabasistu Jaromíra Honzáka, a nahráli třináct Ježkových písní, které dodnes září na folkovém nebi. Vyšlo v nakladatelství Galén, 2018.
 

titulka.jpg

Petr Linhart – Rozhledna
CD, cena 250,- Kč.
Album z června 2015, nahrané s muzikanty z kapely 29 Saiten (Josef Štěpánek, Marek Štifter, Jan Kořínek, Jan Lstibůrek, David Landštof) a s řadou hostů. I ona tématicky navazuje na předchozí alba. Obsahuje například písně Johann Anton Breite, Nad vodou zvedá se Most, Zaječí, Kristýno!

Petr Linhart - Autobus do Podbořan, Indies MG 2010

Petr Linhart – Autobus do Podbořan
CD, cena 220,- Kč
Album z jara 2010, volné pokračování Sudéty, nahrané s hudebním producentem Markem Štifterem a muzikanty z kapely 29 Saiten. Obsahuje například písně Helga Braun, Annenruhe, Crowna, Autobus do Podbořan.

Petr Linhart - Sudéta, Indies MG 2007

Petr Linhart – Sudéta
CD220,- Kč
První sólové album z jara 2007. Obsahuje například písně Maria Stock, Agni, Sudetský kostel, Horní hrad, Letnice, Co dělá paní Marta v zimě?

2008760._._.v.jpeg

Osamělí písničkáři - Šťastné a Osamělé
CD
, cena 220,- Kč.
Druhé společné album Osamělých písničkářů. Vyšlo v prosinci 2020. Představuje pohled autorů na téma Vánoc mnohdy z nečekaných úhlů. Ukolébavka pro Jidáška, uprchlíci bez dokladů a náhlá metelice namísto rolniček, vánoček a třpytivého sněhu. Jan Burian, Jakub König (Kittchen), Michal Bystrov, Karel Diepold, Jan Jeřábek, Filip Pýcha, Jiří Smrž, Dagmar Andrtová - Voňková, Jiří Konvrzek, Martina Trchová, Martin E. Kyšperský, Petr Linhart, Marka Míková,  Petr Nikl, Petr Váša.

turniketem.jpeg

Osamělí písničkáři - Turniketem do ráje
CD
, cena 200,- Kč.
První společné album Osamělých písničkářů. Vyšlo na podzim 2015. Jeho producent Jan Jeřábek vybral patnáct písní, které se letmo či silněji dotýkají témat duchovních nebo vesmírných. Spolu s písněmi je na albu zastoupeno patnáct Osamělých písničkářů (Jan Burian, Dagmar Voňková, Jiří Konvrzek, Martin Kyšperský, Marka Míková, Jiří Dědeček, Petr Nikl, Jan Jeřábek, Zuzana Homolová, Karel Diepold, Jiří Smrž, Petr Linhart, Jana Šteflíčková, Daniel Fikejz a Karel Vepřek).

Majerovky brzdové tabulky - Noc ozvěn, Indies MG 2008

Majerovky - Noc ozvěn
CD, cena 200,- Kč
Živé album natočené při koncertu v brněnském klubu Stará pekárna 3.března 2008. Průřez repertoárem, jakési "best of". Album zachycuje současnou tvář kapely, zpívá zde Alice Holubová. Najdete zde například písně Gabréta, Paní z vln, Fabián, Lucie & slunovrat, Rybou ryb, Kotys.

Majerovy brzdové tabulky - Ryba ryb, Indies 2000

Majerovy brzdové tabulky - Ryba ryb
CD, cena 200,- Kč
Album Majerovek z roku 2000 s novým a plným zvukem, první studiové setkání s producentem Markem Štifterem. Pro leckoho druhá Gabréta.

Majerovy brzdové tabulky - Pálava, Indies 2004

Majerovy brzdové tabulky – Pálava
CD, cena 200,- Kč
Poslední řadové album Majerovek z roku 2004, lehce zahalené elektronickými zvuky, jež pochytala železná věž na Pálavě.

 Majerovy brzdové tabulky - Gabréta, Indies 1996

Majerovy brzdové tabulky – Gabréta
V TUTO CHVÍLI VYPRODÁNO
CD, cena 250,- Kč
Legendární album z roku 1996, v anketách bývá občas řazeno mezi milníky české scény devadesátých let, 
posuďte sami...