Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ve čtvrtek 8.9. v Praze na lodi Jan Plezier

8. 9. 2022

Vážení a milí, moje záliba v koncertování na neobvyklých místech má další pokračování. Dovoluji si Vás pozvat na vltavský koncert na lodi Jan Plezier, v Praze, ve čtvrtek 8. září. Vyplujeme z kotviště na nábřeží Edvarda Beneše, které se nachází mezi Čechovým a Štefánikovým mostem. Jan Plezier je rodilým Holanďanem, kotví na stanovištích 17 a 18 a vy se tam snadno dostanete poté, co od jednoho z mostů sejdete k dolů náplavce. Raději připomínám, že je to letenská, nikoliv staroměstská strana řeky. Loď bude přístupná od 18:00, vyplouvá v 19:30 (a nesnadno se dohání), koncert na palubě začíná ve 20:00. Cestou zdymadlem zamáváme kolegům muzikantům v Jazzdocku, podplujeme Karlův most a potkáme i Vyšehrad. Více se o lodi dočtete zde - www.janplezier.cz

K tomu Vám zahraju své obvyklé sudetské písně, což se hodí, neboť Vltava v Sudetech pramení a zpět se do nich za Labe přestrojena opět vlévá.
Za pozvání děkuji společnosti SP Praha, vstupné na palubu činí 200 Kč, bar bude bohatě zásoben. Předpokládaný návrat kolem 22:00. Těším se na Vás.

jan-plezier.jpg