Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vltavský koncert: Linhart na lodi Jan Plezier ve čtvrtek 7.9.

30. 8. 2023

plezier.jpg

Moje záliba v koncertování na neobvyklých místech má po roce další pokračování. Dovoluji si Vás pozvat na vltavský koncert na lodi Jan Plezier, v Praze, ve čtvrtek 7. září. Vyplujeme z kotviště na nábřeží Edvarda Beneše, které se nachází mezi Čechovým a Štefánikovým mostem. Jan Plezier je rodilým Holanďanem, kotví na stanovištích 17 a 18 a vy se tam dostanete poté, co od jednoho z mostů sejdete k dolů náplavce. Raději připomínám, že je to letenská, nikoliv staroměstská strana řeky a je to tam nyní trochu rozkopané, byť schůdné. Loď bude přístupná od 18:00, vyplouvá v 19:00 (a nesnadno se dohání), koncert na palubě začíná v 19:30. Cestou zdymadlem zamáváme kolegům muzikantům v Jazzdocku, podplujeme Karlův most a potkáme i Vyšehrad.
K tomu Vám zahraju své obvyklé sudetské písně, což se hodí, neboť Vltava v Sudetech pramení a zpět se do nich za Labe přestrojena opět vlévá.
Za pozvání děkuji společnosti SP Praha, vstupné na palubu činí 400 Kč, bar bude bohatě zásoben. Předpokládaný návrat kolem 22:00. Těším se na Vás.