Jdi na obsah Jdi na menu
 

Návštěvní kniha

 

Archiv 2006

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ník, pardon, dík! moc!

(ash, 4. 4. 2007 15:34)

Kník! Všechny níky beru, na drahách se nám teda hezky urodilo! Ale to je proslulé místo, aji modré chryzantémy tam občas lze zahlídnout. Snad jen závorník mi byl povědomý. Koník je platný! A jako výraz poděkování posílám jednu adresu:

www.tomash.net/nik.jpg (snad nebudu zbit .o)

(a cd už mám úplně ošoupaný, lze li to říci po 3. poslechu *o)

Níky na dráze

(MDW, 4. 4. 2007 11:31)

Tak já přihazuju něco ze železniční hantýrky: přestavník, závorník, označník, přejezdník, sklonovník, námezník, koncovník, staničník, radiovník - všechna tato pozoruhodná slova naleznete v Návěstním předpise ČD D1... chytáte, pánové ?

Koník

(Ben, 4. 4. 2007 11:05)

Ash: A počítáš i slovo "koník", který nekončí na -ník, ale na -ík?

nik

(ash, 3. 4. 2007 21:19)

ehm, no já je tady nebudu sepisovat, asi tak 80 jich mám výtvarně vyvedených na jednom šátku, ale když sem o víkendu narazil na jaterník tak jsem byl též zaskočen. Jen dodám, že těžší je najít slovo končící na -níčka ;o)

Nosník

(Vláďa von St., 3. 4. 2007 19:11)

Ash - Nosník tam máš?:-))

Ashník

(Ben, 3. 4. 2007 15:55)

Zdar Ashi, sbíráš slova končící na -ník? Já to už asi 10 let nosím v hlavě, ale nikdy jsem se nedostal k tomu, abych je začal skutečně sepisovat!

1. poslech

(ash, 3. 4. 2007 0:03)

se taky počítá, no ne? I když když to je něco co se bude poslouchat častěji, tak to může být ještě všechno jinak, no jasně... ale: při 1, 2, jsem se nechytil ale pak už jo a vyvrcholení přišlo při 12, 13 a 13. Konec prvního dojmu, shrunuto, moje demofilské obavy se nenaplnily ;o)

(ale vůbec pro mě byla pecka, když jsem otevřel knížečku s texty. Harfeník! Sbírám totiž všechna slova končící na ...ník - a tu je! No a pak poznámka k prvnímu songu - včera jsem totiž stál zbytcích Kostelce nad Sázavou, bylo tam všechno z léta, co potřebuju, akorát... a pronesl jsem to nahlas: "Akorát tu cirkulárku není slyšet".)

... uju...

Sledéta

(ash, 2. 4. 2007 11:08)

Lybor: Ehm, no velká omluva, Slezane! No dyť jsem řikal že jsem matlal ;o) Jinak dnes vyrážím za CD, taky se trošku bojím toho co přesně diagnostikoval Medwa u VladivoSty, no ale mrazení stejně bude...

eště

(Lybor, 29. 3. 2007 22:45)

eště sem si ju nekúpil, bo pro samu pracu nemam čas na p......y, ale kúpim, i gdyby nadavali na ňu, bo sem zvědavyyyyyyyyyyyy

Sudéta

(Vláďa von St., 29. 3. 2007 9:04)

Medwa - Já si spíš zvyknul na živáky a sem tam jsem si střihl pár písní ze Sudema, tak jsem to tak lehce kombinoval. Ale přivykám, přivykám. Taky to je tím, že jsem už docela dlouho nic nestvořil v Acidu:-))
Inu Turecko:-))))

Sudéta

(Ivo C., 27. 3. 2007 16:21)

Poslouchám ji dnes stále znova a znova. Ta deska ma hypnotizující sílu...

To ty demáče

(MDW, 26. 3. 2007 14:00)

Vláďa von St.: Jó kamaráde, ty sis moc zvyknul na demáče, to já znám ... :-))))))

Těvíteco, ash

(Lybor, 18. 3. 2007 23:29)

Je to celý ve Slezsku, to město. Morava je daleko na jih (až za Frýdkem - Pístkem)

Sudéta

(Vláďa von St., 13. 3. 2007 21:31)

Tak jsem si Sudétu poslechl, zatím ne do hloubky. Aranže jsou to mnohdy nečekané. Ač bych to od sebe nečekal, že to řeknu, ale někde mi ta elektronika přijde moc. Tak že to tu píseň roztříští a nevím, mám-li se soustředit na samply nebo na zpěv. Agni mi připomíná až Novou vlnu elektroniky. Je zase dobře, že to není vše stejné. Ale zkreslení a echa zpěvu mě zase potěšila, není to tak takové suché A v dnešní době se už ozvěnky moc nepoužívají. U Maria Stock jsem se docela vyděsil začátkem, který je recitovaný, ale pak se to zlomilo do melodie a byla tu, ta ONA, kterou nosím v hlavě. Moc se těším na projekt s kapelou, kde to bude jiné a asi takový zlatý střed.
Ale výsledkem mého rozpitvání je, že ač mě z toho nemrazí, jako z demonahrávek, že to není další "ucpávka" do regálů musicshopů, ale zajímavá deska, která musí uzrát. Všechno je to čerstvé a takové věci musí dozrát. Po uzrání napíšu mé pokroky:-)

zase 1.°;o)

(ash, 12. 3. 2007 0:41)

Ježíš, já matlal! Jsa, jsouc, byvše v internetovém půstu, abych stihl jiné nevíce důležité věci, chystal jsem si vše potřebné, hlavně čas, na 12. března a křest, a až teď jsem zjistil že je až 22., což v Sudétě ani Česku nebudu. Každop se zdá, že oficiální datum vydání CD je dnes, tož gratuluju a Těvíteco (je to město na moravsko-polský hranici). A přeju předem hezký křest!

VlvoSt: ech, šifry byly, jsou a budou. Ale ta rozlousknutí, to je dřina... A Ladu doufám někdy probereme, taky jsem si o něm ještě něco načet.

Všem všem etc.

(Petr Linhart, 11. 3. 2007 22:31)

Trochu pozdě, ale přece...

1) Assa & Caine - pěkné pozdravení, však já neuteču...
2) Vláďa Průcha - Epping Forest jest zřejmě Lesem mytág, děkuju za odkaz na krásné fotky a doporučuji dále. Díky a též pěkné pozdravení !
3) Vláďa von St. - Neun Herren von Herrnwalde, no, není jich devět, nicméně... Marek Štifter - aranže, elektrická a barytonová kytara, zpěv, Peter Binder - aranže, elektrická a barytonová kytara, Aleš Charvát - baskytary, Pepe Štěpánek - pedal steel, Tomáš Makovský - (tátův) virbl, dále muž, jenž si říká pouze zvirze - steel kytara, djembe a tajemná Lyuba Roško - hlas Agni.
4) Janek - už Vám píšu !

Stock

(Vláďa, 9. 3. 2007 15:56)

Ahoj Petře, přes web Indies jsem dnes objevil odkaz na Tvé pěkně uhlazené stránky

Parádní fotky z expedice Maria Stock (ostatní jsem zatim nestihl prolétnout). K těm očím stromů, budeš-li mít čas a chuť, můžeš se podívat na adresu:

http://www.cajirna.cz/cajirna/fotky.php?album=21

Tak od poloviny tohohle alba je tam něco podobného; fotil jsem v Epping Forestu během svého anglického pobytu. (Mimochodem, při procházkách tím lesem jsem poslouchal i MBT.)

Už se těším na písničky z nového alba.

(VladimirPruchaZAVINACseznamTECKAcz)

Tak už? Třikrát hurá! :-)

(Assa, 9. 3. 2007 13:57)

Medwa: Ať se Sudéta pěkně šíří a přináší radost mnohým..! Na křest se bohužel nedostanu, neb jsme ten den s Cainem kdesi za Budějkama, ale v Rybě si to vynahradíme a Sudétu si užijeme naplno! :-)

Hledání...

(Janek, 1. 3. 2007 22:08)

Velmi rád bych nějak získal album Hledání č.3. Nedokázal byste mi, prosím, pomoci? Prosím, na adresu nadobrezpravy@centrum.cz Děkuji, kdyby přeci jen...

Herr Walda

(Assa, 1. 3. 2007 20:26)

Vláďa von St.: No jo, výlet, ale nejdřív potřebuju těch devět pánů, resp. panáků..:-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »