Jdi na obsah Jdi na menu
 

Aktuality

ALBA a příběhy písní

pl-js---titulka.jpg
To bylo to Kladno (live)

linhart-cd-digipack-dvojstrany-korek-page-001.jpg
Nezvěstní

cp.8-didipack-po-stranach-page-001.jpg
Milostné vzpomínky
na Čp.8
titulka2.jpg
Rozhledna
Výňatek z jízdního řádu Autobusu do Podbořan. Platí od 6.4.2010.
Autobus
do Podbořan
Stručný průvodce Sudétou
Sudéta
   

          Zde se můžete registrovat pro zasílání pozvánek na koncerty

 

Zde si můžete objednat CD

KONCERTY 
22.05. Praha, klub Kaštan Hmlisto, Linhart 20:00
24.05. Vernéřovice, Soulkostel  Hmlisto, Linhart 19:00
28.05. Beroun, Jiná káva  Linhart & Štěpánek  
01.06. Hájovna Polánka u Ratibořských Hor sólo  
07.06. Frýdlant v Čechách, kostel Krista Spasitele Hmlisto, Linhart 19:00
16.06. Slaný, kaple Zasnoubení Panny Marie sólo 14:00
27.07. Pulčín, Amfolkfest Hmlisto, Linhart  
28.07. Velká Javorina (SK), Holubyho chata Hmlisto, Linhart  
24.08. Hodonín, Kulturní léto Hmlisto, Linhart 19:00
14.09. Humpolec, Havlíčkovo náměstí sólo 19:30

Archiv aktualit hledejte zde.

 

Příspěvky

Písně z Autobusu do Podbořan pobyly v hitparádě Proglasu plných osmnáct kol

12. 4. 2011

Celých osmnáct kol, tedy maximum, které umožňují pravidla, pobyly v hitparádě Rádia Proglas písně z alba Autobus do Podbořan. Postupně se zde vystřídaly Marie Löwy, Annenruhe a  Poloha D, každá v šesti kolech. Nejlépe si vedla Annenruhe, která byla pětkrát na prvním místě, ale ani její kolegyně si nevedly špatně, dvakrát si každá také sáhla na "zlato" a vícekrát i na další cenné kovy. Ještě jednou Vám chci poděkovat za přízeň!

 

Dvě nové fotogalerie

24. 3. 2011

Petr Linhart na svých romantických cestách republikou

22. 3. 2011

Tak se nazývá druhý díl cyklu Nebe dokořán, který odvysílala Vltava (ČRo3) v neděli 20.3. v 16:00. Autorem pořadu je písničkář Karel Vepřek. Poslechnout si ho můžete na následujícím odkazu:
http://www.rozhlas.cz/nabozenstvi/prameny_proudy/_zprava/petr-linhart-na-svych-romantickych-cestach-republikou--866783

 

Dvě želízka v ohni

12. 3. 2011

Hned dvě želízka v ohni mám v 749. kole hitparády Radia Proglas. Poloha D se je na třetím místě a krom toho v nově nasazených najdete píseň Kristýno z alba Jana Spáleného & ASPM Zpráva odeslána, ke které jsem psal text podle příběhu účastnice mariánského zjevení Kristiny Ringlové. Více se té historii dozvíte třeba zde.

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do 12 hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Nová fotogalerie

11. 3. 2011

V Sudetských výletech přibyla nová fotogalerie z malebného židovského hřbitova u Drahonic a z "jihoamerického" kostela v Přibenicích.
Dojedete tam - jak jinak - autobusem do Podbořan :-) .

 

Měsíc v novu, Poloha D na místě druhém

5. 3. 2011

V dalším (748.) kole hitparády Rádia Proglas se píseň Poloha D umístila na druhém místě. Měsíc je teď v novu, ale začne pomalu růst. Uvidíme, co se přihodí, až bude v poloze D... Díky za Vaše hlasy!

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku (tentokrát již do 9 hodin ráno) na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Poloha D v době ubývajícího měsíce

25. 2. 2011

Annenruhe byla podle pravidel v čele 747. kola hitparády Radia Proglas vystřídána songem Poloha D, který se díky předchozímu úspěchu Annenruhe ihned uvelebil prvním místě. Uvidíme, jak to půjde dál, měsíc ubývá, i když v textu písně dorůstá :-) Děkuji Vám za Vaše hlasy.

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Annenruhe v úplňku

20. 2. 2011

Annenruhe si v době měsíčního úplňku stále klidně září v čele 746. kola hitparády Radia Proglas. Děkuji / děkujeme Vám za podporu!

(Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html, jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu hitparada@proglas.cz).

 

Petice za záchranu lázní Kyselka

18. 2. 2011

 

Před časem jsem  v Aktualitách psal o zničených kdysi velmi krásných lázních Kyselka (odkaz Mattoniho vila v Kyselcezde) nedaleko Karlových Varů, které nechal vybudovat Heinrich von Mattoni. Sodovkářská firma, která dnes profituje z jeho jména, nechala Kyselku obrátit v soubor zřícenin. Více se o současném stavu se dozvíte na stránkách www.zachrante-lazne-kyselka.cz . Myslím, že podpisem petice, která je na těchto stránkách uveřejněna, můžete výrazně napomoci dobré věci. Děkuji předem za sebe i za organizátory.

 

Fotografie z koncertu na Skleněné louce

14. 2. 2011

Fotografie Bořivoje Hájka, zachycující atmosféru sobotního společného koncertu s Petrem Vášou v Brně v Místogalerii na Skleněné louce můžete najít na Rajčeti:
http://fotohb.rajce.idnes.cz/Petr_Vasa_a_Petr_Linhart_v_MISTOGALERII_na_pude_Sklenene_louky,_foto_a_video_Borivoj_Hajek/

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

následující »